Vi på Stockholm Certified Advisers har arbetat med bolag på First North i över tio års tid, både som certified adviser och som rådgivare vid börsintroduktioner och kapitalanskaffningar. 

Vi förstår de utmaningar mindre och medelstora bolag ställs inför som noterade bolag. 

Därför erbjuder vi rådgivning och vägledning anpassad för att ditt företag skall uppnå bästa möjliga regelefterlevnad vid First North.

 

Grundare

 
jon-flobrant-415276.jpg

Kristian Tasala

Kristian Tasala har de senaste drygt 15 åren arbetat med Corporate Finance, första fyra åren på General Electric där han arbetade med affärsutveckling samt förvärv i Norden och i Baltikum.

Efter det var Kristian i drygt sju år på Stockholm Corporate Finance, varav fem som vice VD.

Kristian är tvåspråkig och ansvarar för de finska kunderna inom Stockholm CA.

Jakob Järnblad

Jakob Järnblad har varit yrkesverksam inom finanssektorn under 17 år. De första åren som aktiemäklare och därefter derivattrader på Swedbank.

Sedan 2004 har Jakob uteslutande arbetat inom corporate finance, varav de senaste nio åren i rollen som projektledare på Avanza Banks corporate finance avdelning.

Jakob har lång och gedigen erfarenhet av finansiell rådgivning åt bolag i samband med framförallt börsintroduktioner och kapitalanskaffningar i noterad miljö. Jakob är sedan 2001 Swedsec licensierad och har varit Certified Adviser åt ett stort antal bolag på First North.

Här finns vi

Stureplan 15

SE-111 45 Stockholm

Sweden

 
 

Kontakta oss

Använd fältet till höger för att kontakta oss. 

Namn *
Namn